Lorien dobta a hógolyót, némileg leegyszerűsítve, ami pont jó is nekem.
Az eredeti kérdések ezek voltak:
1.Melyik a kedvenc gasztronómiai lapod?
2. Miért? Mi az ami fontos benne a jó recepteken kívül? Híres szakácsok receptjei? Sztárok főzési szokásai? Nyereményjátékok? Újdonságokat mutat a főzéssel kapcsolatban? stb.
3. És mi az amit hiányolsz belőle, vagy nem tetszik annyira?
4. Mindig megveszed vagy előfizetsz rá?
De ezeket csak azért írom ide, hogy ha továbbdobom Piszkének és Zsuzsának, egyszerűbb legyen a dolguk.
Nincsen nekem kedvenc lapom. Nagy néha elcsábulok egyre, ha valami felhívja a figyelmem rá, de rendszeresen nem veszek egyet sem. Tele van mindegyik olyan receptekkel, amiről tudom, hogy sosem fogom megfőzni és az utóbb vásárolt néhány példány mindegyikében akkora szarvas hibákat fedeztem fel, hogy el is ment rögtön a kedvem tőle.
Úgyhogy ennyi.
(Az egyenesen rejtély, honnan van mégis több kilónyi...)
Inkább veszek könyveket ebben a témában. Aztán persze azokból sem mindig főzök, de az legalább könyv és vannak jól bevált sorozatok, amiket nagyon szeretek.
Ráadásul mostanában a kedves kollégák blogjait sem mindig van energiám olvasni, pedig azokat jobban szeretem, mint az újságokat.
Gasztroújságokról
2007.11.25. 18:16 | Cserke | 8 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://eteto.blog.hu/api/trackback/id/tr36241469
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
lorien · http://lorien.blog.hu 2007.11.25. 18:35:27
No, ha ezt a szálat felgombolyítják, az derül ki, hogy itt mindenki rossz viszonyban van a gasztroújságokkal :))
Cserke 2007.11.25. 18:41:19
Mi ketten mindenképp. A többiekét még nem láttam.
Cserke 2007.11.25. 19:06:28
Ezek szerint a férfioldalt erősítem:))
Horasz · http://horasz.blog.hu 2007.11.25. 21:02:51
Hat igen, azt hiszem kiskegyed es egyebb noi lapok receptjeinel vannak authentikusabb/jobb forrasok. Anyomseknal pl. nem reg talaltam meg Dobos. C. Jozsef szakacskonyvenek egy 19. szazadi kiadasat.:)
H.
H.
lorien · http://lorien.blog.hu 2007.11.26. 16:16:29
Na mondom én, ez egy lázadó vonal lesz, láttad a megcélzottakat? LOL :)
Cserke 2007.11.26. 18:37:47
Igen, most jutottam oda:)
És az is eszembe jutott, hogy a Gustot kaptam egy évig, az tényleg jó volt.
És az is eszembe jutott, hogy a Gustot kaptam egy évig, az tényleg jó volt.
piroskaesfarkas · http://piroskaesfarkas.blog.hu/ 2007.11.26. 20:30:50
Képzeld Cserkókám, én meg hivatalból kapom majd' az összeset, melyekből számtalantól nem bírtam elszakadni, mert jól néznek ki....Itthon állnak, lelkesedésemet várva:-)))
Erről beszélgetünk..