Csibefalatok, ropogós-fűszeres tésztakéregben
2007.03.03. 14:20 | Cserke | Szólj hozzá!
Ma nagyon futtában kellett ebédet csinálnom. Jojó után rohangásztunk, mert a múlt héten vásároltat kivégezte büdös kölök. Persze, még mindig jobb, hogy jojózik, mintha feszt a tv előtt ülne. A Westendbe kellett menni, na ott csucsorodik ki rögtön a tömegiszonyom..
Nem baj, hős anya megy,által a tömegen, magzattyának jojóért. Mellesleg szólva a lakás
is veszélyben van a röpködő jojók miatt, na mindegy.
Szóval, jó sokára értünk haza, más rendes asszony ilyenkor már komplett 85 fogásos ebéddel készül, na de én meg nem. Így aztán nagyon hamar összecsaptam a fenti, hangzatosan titulált, ámde igen egyszerű kaját.
Csirkemellet felcsíkoztam, besóztam. Tönkölylisztből egy jó maréknyit tálba szórtam, hozzá vizet, hogy tejfölsűrű legyék. Sót bele, oregánót, bazsalikomot és egy kis cayenne borsot.
Ebbe mártódtak a húscsíkok, szépen rózsaszínre, ropogósra sütöttem, kukoricás-újhagymás rizzsel ettük. Jó volt. És hamar elkészült.
(múltkor a Part Caféban csirketempura néven ettem, enyém jobb volt....)
A bejegyzés trackback címe:
https://eteto.blog.hu/api/trackback/id/tr10042179
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Erről beszélgetünk..